AKTUELNO

Pevačica otkrila njihov ritual!

Pevačica Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, jedna je od najpopularnijih pevačica domaće muzičke scene. Svojim stajlinzima, spotovima, ali i tekstovima pesama izaziva veliku pažnju javnosti, a kada se svetla reflektora ugase ona je majka i supruga.

Foto: TvPink Printscreen

Nikolija i njen nevenčani suprug, reper Relja Popović roditelji su ćerkice Ree koja sada ima dve godine, a o kojoj najviše brine baka Vesna. Mlada pevačica otkrila je koje su to njene brige kada je njena ćerka u pitanju:

Srećna sam što mi je dete zaspalo na vreme, pre toga prisustvovala mom šminkanju, ispratila me na nastup. Pitala je da li i ona može da ide, a onda je tata objasnio da je ona dete - rekla je Nikolija.

Foto: Printscreen Instagram

Jovanovićeva je rekla i koja su to najčešća pitanja koja joj njena majka Vesna postavlja:

I nekad i sad to je isključivo hrana, da li sam jela, koliko sam jela. šta sam jela, da li je organsko, da li ću da se ugojim - ispričala je pevačica pred kamerama emisije Premijera.

Foto: Printscreen

U roditeljskoj je prirodi da brinu oko svojih naslednika, pa se tako i ovaj mladi bračni par odlično snalazi u novoj ulozi, a šta je još Nikolija rekla pogledajte u današnjoj Premijeri:

PROČITAJTE JOŠ: MENE JE TO PORAZILO: Ana Stanić otkrila zašto nikada u javnosti ne govori o svom suprugu! (FOTO)

Pink.rs

#Nikolija Jovanović

#Premijera

#Relja Popović

#Vesna Zmijanac

'